Това се случи през едно лято

  • Автор: Теса Бейли

Финалист в наградите на „Гудрийдс“ в категория „Романтика“.

Една бляскава парти принцеса от Лос Анджелис се озовава в малък рибарски град и открива истински значимите неща в живота.

Пайпър Белинджър обича модата и вниманието на последователите си в социалните мрежи. Репутацията ѝ на принцеса на партитата кара папараците да я следват навсякъде.

Но една нощ лудориите ѝ излизат извън контрол и тя се озовава в ареста. Търпението на доведения ѝ баща се изчерпва и той спира издръжката ѝ. За да я научи на отговорност, той я изпраща за три месеца в Уестпорт – малък рибарски град, където е родена. 

Още в първия ден Пайпър се сблъсква с брадатия морски капитан Брендан, който ѝ заявява, че тя няма да може да изкара и седмица извън Лос Анджелис.

Но какво от това, че Пайпър никога не е готвила и няма представа как ще спи в малкия мръсен апартамент, който ѝ е оставен в наследство. Младата жена е твърдо решена да покаже на доведения си баща и на мрачния секси капитан, че тя е повече от едно красиво лице. 

Само че Уестпорт е малък град и накъдето и да се обърне, Пайпър се натъква на Брендан. Двамата са пълни противоположности, но помежду им пламва неустоимо привличане. Пайпър не желае да се обвързва, особено с мъж, който понякога отсъства със седмици.

Но докато преоткрива връзката си с града и миналото си, Пайпър започва да се чуди дали студеният бляскав живот, който е водила, е онзи, който наистина иска. Лос Анджелис я зове да се завърне, но Брендан и този град, пълен със спомени, може би вече са уловили сърцето ѝ...  

 

ПРОЧЕТИ ОТКЪС

 

Линк към официалния уебсайт на Теса Бейли: www.tessabailey.com

16,90 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 16,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Дата на издаване:
10.05.2023 г.
Формат:
14,5х21 см
Корица:
мека корица
Обем:
336 стр.
Тегло:
0,385 кг
ISBN:
978-619-157-404-9
Преводач:
Вера Паунова
Оригинално заглавие:
It happened one summer