Това, което винаги крием

  • Автор: Луси Скор

Бестселър №1 на „Ню Йорк Таймс“

Бестселър №1 на „Амазон“

Сензация в „ТикТок“

Финалист в наградите на „Гудрийдс“ в категория „Романтика“.

Жителите на малкото градче Но­към­аут познават полицейски началник Наш Морган като усмихнат и приветлив човек. Сега обаче той се възстановява от огнестрелна рана и южняшкият му чар е помрачен от панически пристъпи и кошмари. И макар да се чувства като бледо подобие на мъжа, който е бил, Наш не би разкрил пред никого своите проблеми. А последното, от което се нуждае, е новата му съседка – умната и красива Лина. 

Наскоро пристигнала в града, тя успява да пробие бронята му на кораво ченге. Но Лина има тайна – тя трябва да изпълни рискована задача в малкия град, за която местната полиция не бива да разбира. Особено Наш, който никога не би є простил. Но тя и без това не възнамерява да остане, след като постигне онова, за което е дошла.

Но след като Наш е взел решение да прекара живота си с Лина, нищо няма да го спре. Дори и това да означава да се изправи пред опасността, заради която едва не е загубил живота си…

 

ПРОЧЕТИ ОТКЪС

 

ЗА АВТОРА

Трогателните и забавни романи на Луси Скор оглавяват книжните класации седмици наред. Книгите ѝ са преведени на над 20 езика и карат читателите да се смеят, вълнуват и плачат. Романите ѝ разказват истории за малки градчета, големи чувства и задължително имат щастлив край.

 

Линк към официалния уебсайт на Луси Скор: www.lucyscore.net

21,90 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 21,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Дата на издаване:
14.03.2024 г.
Формат:
14,5х21 см
Корица:
мека корица
Обем:
544 стр.
Тегло:
0,610 кг
ISBN:
978-619-157-429-2
Преводач:
Вера Паунова
Оригинално заглавие:
Things We Hide from the Light