Това, което никога не приехме

  • Автор: Луси Скор

Бестселър на „Амазон“

Сензация в „ТикТок“

Финалист в наградите на „Гудрийдс“ в категория „Романтика“.

Наоми не просто е избягала от сватбата си. Тя е дошла на помощ на своята близначка в малкото градче Нокъм­аут, където жителите уреждат споровете си по старомодния начин – с юмруци и бира. Обикновено в тази последователност. Но за нещастие, безотговорната ѝ близначка Тина изобщо не се е променила и изчезва без предупреждение, задигайки вещите ѝ. Наоми се оказва без пари, кола и работа в непознатото градче, но за сметка на това се сдобива с нещо неочаквано – с грижата за единайсет­годишна племенница, за чието същес­т­вуване дори не е подозирала.

Нокс е лошото момче на Нокъмаут и предпочита живота си точно както пие кафето си – сам, в компанията на кучето си. Той не понася драмата – още по-малко, когато тя се появява под формата на булка беглец. Но когато животът на Наоми се преобръща с главата надолу пред очите му, той няма друг избор, освен да ѝ помогне. А след като неприятностите ѝ отминат, той ще се върне към спокойния си, усамотен живот.

Или поне такъв е планът, докато неприятнос­тите не се превръщат в истинска опасност… 

 

ПРОЧЕТИ ОТКЪС

 

ЗА АВТОРА

Трогателните и забавни романи на Луси Скор оглавяват книжните класации седмици наред. Книгите ѝ са преведени на над 20 езика и карат читателите да се смеят, вълнуват и плачат. Романите ѝ разказват истории за малки градчета, големи чувства и задължително имат щастлив край.

 

Линк към официалния уебсайт на Луси Скор: www.lucyscore.net

19,90 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 19,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Дата на издаване:
14.03.2023 г.
Формат:
14,5х21 см
Корица:
мека корица
Обем:
508 стр.
Тегло:
0,580 кг
ISBN:
978-619-157-400-1
Преводач:
Вера Паунова
Оригинално заглавие:
Things We Never Got Over