Тези лъжливи клетви

  • Автор: Лекси Райън

„Жестокият принц“ и „Двор от рози и бодли“ се срещат в това омагьосващо фентъзи.

Едно човешко момиче се оказва въвлечено в центъра на конфликта между два елфически двора и техните опасно привлекателни принцове... 

Бри мрази феите и не иска да има нищо общо с тях. Дори и това да означава да умира от глад на улицата. Но когато коравосърдечната ѝ леля продава по-малката ѝ сестра на жестокия крал на Двора на тъмните елфи, Бри е готова да направи всичко, за да я спаси. Дори да сключи сделка с краля, който иска от нея да открадне три магически реликви от Двора на светлите елфи. 

Но да проникне в техния двор не е никак лесно. Бри няма друг избор, освен да се престори на една от кандидатките за съпруга на принц Ронан, нас­ледника на трона на светлите елфи. Но той не е това, което е очаквала, и чувствата ѝ към него зап­лашват да я отклонят от целта ѝ. За да успее със задачата си, тя приема помощта на шайка тъмни елфи, които имат свои тайни планове. И докато прекарва все повече и повече време с мистериозния им лидер Фин, на Бри ѝ става все по-трудно да устоява на съб­лазнителния му чар. 

Впримчена между два опасни елфически двора, Бри трябва да реши на кого да отдаде лоялността… и сърцето си.

 

ПРОЧЕТИ ОТКЪС

 

Линк към официалния уебсайт на Лекси Райън: www.lexiryan.com

17,90 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 17,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Дата на издаване:
19.07.2022 г.
Формат:
14,5х21 см
Корица:
мека корица
Обем:
392 стр.
Тегло:
0,450 кг
ISBN:
978-619-157-383-7
Преводач:
Вера Паунова