Танцувай с мен

  • Автор: Сюзън Елизабет Филипс

Да избягаш би могло да е начин да откриеш пътя към себе си и любовта…

След всички изпитания, на които я е подложил животът, младата вдовица и акушерка Тес Хартсонг намира убежище в малко градче в планините на Тенеси. Тук, заобиколена от природата, тя се надява да излекува разбитото си сърце и да намери утехата, за която копнее. Но вместо с тишина и спокойствие Тес се сблъсква с подозрителните към всеки новодошъл жители на града,  с група любопитни тийнейджъри и… с Иън Норт.

Иън е талантлив художник, дошъл в провинциалното градче с надеждата да възроди искрата на своето вдъхновение. Но вместо това се оказва забъркан в заплетена ситуация с едно малко бебе и запленяваща жена, каквато никога досега не е срещал…

„Емоционална и затрогваща история за разбитото сърце и надеждата за ново начало.“ – БУКЛИСТ

 

ЗА АВТОРА

Високо оценена от критиката и носителка на редица наг­ради, Сюзън Елизабет Филипс има безброй почитатели по целия свят заради пленителните ѝ любовни истории, които с еднаква сила умеят да докосват чувствителните струни на човешката душа и в същото време да забавляват с неповторимия си хумор.

Тя е единствената четирикратна носителка на престижното отличие ЛЮБИМА КНИГА НА ГОДИНАТА, присъждано от Romance Writers of America, а книгите ѝ са преведени на над трийсет езика.

 

ОТЗИВИ ОТ ЧИТАТЕЛИ:

„Сравнявайки „Танцувай с мен“ с другите книги от Сюзън Елизабет Филипс, които съм чела, няма как да не отчета разликите. Историята тук бе някак по-драматична, по-дълбока, не толкова хумористична и лековата. Със сигурност отразява настроението на времето, в което живеем напоследък, затова я намирам за доста актуална и адекватна. Освен това отделните етапи в сюжета отключваха богата гама от емоции – имаше отчаяние, безпомощност, тъга, скръб, но също емпатия, надежда, доброта, обич. Редуваха се върхове и спадове, точно като в житейския път на всеки човек.“ - Христина Спасова
Линк към цялото ревю: http://hrisilandia.com

 

ПРОЧЕТИ ОТКЪС

 

Линк към официалния уебсайт на Сюзън Елизабет Филипс: https://susanelizabethphillips.com/

 

14,90 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 14,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Дата на издаване:
08.09.2020 г.
Формат:
14,5х21 см
Корица:
мека корица
Обем:
328 стр.
Тегло:
0,370 кг
ISBN:
978-619-157-344-8
Преводач:
Боряна Даракчиева