Танц с дявола (Нощни ловци, кн. 4)

  • Автор: Шерилин Кениън

За Нощния ловец Зарек животът е вечна нощ. Прокуден в Аляска от векове, презиран от богинята, която го е създала, и вдъхващ страх дори на собствените си събратя, той е осъден на смърт заради инцидент по време на последната си мисия. Присъдата му може да бъде отменена единствено от нимфата на правосъдието Астрид. Но вероятността за това е нищожна. Астрид никога не е отсъждала „невинен“ за когото и да било, а единственият мъж, доближил се до това, да бъде оправдан от нея, я е предал и разбил сърцето й.

Ала в една затрупана от снега къща съдница и обвиняем откриват, че любовта винаги дава още един шанс.

"Затрогваща и увлекателна, „Танц с дявола“ е чувствена книга, която се чете на един дъх, а някои моменти ще ви накарат да се смеете с глас." - БУКЛИСТ

ЗА АВТОРА:
Шерилин Кениън е автор на романите от поредицата „Нощни ловци“, които се радват на международна популярност и неведнъж са оглавявали класациите за най-продавани книги на „Ню Йорк Таймс“, „Пъблишърс Уикли“ и „Ю Ес Ей Тудей“. От книгите й са продадени над осем милиона копия в двайсет и седем страни.

Под имената Шерилин Кениън и Кинли Макгрегър, тя е автор на още няколко поредици, сред които „Brotherhood of the Sword“, „Lords of Avalon“ и „BAD“. Близо до град Нашвил, щата Тенеси, Шерилин Кениън води пълен с опасности живот… като всяка жена с трима сина, съпруг, менажерия от домашни любимци и колекция от мечове, от която всички от гореизброените са обсебени.

 

Линк към официалния уебсайт на Шерилин Кениън: www.sherrilynkenyon.com

12,90 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 12,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Дата на издаване:
03.06.2014 г.
Формат:
14,5х21 см
Корица:
мека корица
Обем:
316 стр.
Тегло:
0,360 кг
ISBN:
978-619-157-074-4
Преводач:
Вера Паунова