Тайният мъжки клуб за любовни романи

  • Автор: Лиса Кей Адамс

Романът е отличен от "Амазон" като НАЙ-ДОБРАТА РОМАНТИЧНА КНИГА за 2019 г.

Добре дошли в тайния мъжки клуб за любовни романи!

Първо правило: Не говориш за книжния клуб!

Бракът на легендарния бейзболен играч Гавин Скот е сериозно разклатен. Объркан и отчаян, той получава помощ от неочаквано място: таен клуб, основан от най-големите мъжкари в града. Те му разкриват, че се срещат и четат любовни романи, които съдържат много истини за взаимоотношенията между мъжете и жените, и това им помага във връзките им.

Използвайки като опорни точки ключови моменти от сюжета на пикантен исторически любовен роман за един английски аристократ, който се опитва да спечели съпругата си отново, членовете на клуба напътстват Гавин как да спаси своя брак. 

Но на злочестия Ромео ще му трябват повече от мили думи и романтични жестове, за да си върне доверието и любовта на своята съпруга…

 

ОТЗИВИ ОТ ЧИТАТЕЛИ:

„Да напишеш хумористична история, която е не само интересна и оригинална, но същевременно следва познатите модели, е много по-трудно, отколкото можете да си представите. Лиса Кей Адамс прави не само това, тя успява да поднесе много истини за взаимоотношенията между двама души и за брака.“ - Преслава Колева
Линк към цялото ревю: https://bookcompass.wordpress.com

 

ВИДЕО РЕВЮТА:

Преслава, редакторка в издателство „Ибис“, разговаря с Людмила Еленкова от радио „Хеликон“ за „Тайният мъжки клуб за любовни романи“ от Лиса Кей Адамс. (линк)

 

 

ИНТЕРВЮ С ЛИСА КЕЙ АДАМС

Ето какво споделя Лиса Кей Адамс пред „Гудрийдс“ за силата на любовните романи.

Линк към цялото интервю: https://lira.bg

 

ПРОЧЕТИ ОТКЪС

 

ЗА АВТОРА

Лиса Кей Адамс прочита първия си любовен роман още съвсем малка, когато задига един от колекцията на баба си. След дълга журналистическа кариера, в която е принудена да напише твърде много тъжни завършеци, тя решава да се върне към историите, в които щастливият край е гарантиран. Описани като „забавни, очарователни и съвсем мъничко сърцераздирателни“, книгите на Лиса са пълни с жени, които винаги имат последната дума, мъже, които не се боят да плачат, и кучета. Цял куп кучета.

Лиса пише от дома си в Мичиган, където живее заедно със съпруга си, спортен журналист, невероятно забавната си дъщеря и една разглезена малтийска болонка, която обича да я люлеят като бебе, докато заспи. Когато не пише, тя готви или кара дъщеря си от едно спортно събитие на друго. Или пък люлее кучето.

Линк към официалния уебсайт на Лиса Кей Адамс: www.lyssakayadams.com

 

14,90 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 14,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Дата на издаване:
02.03.2020
Формат:
14,5х21 см
Корица:
мека корица
Обем:
312 стр.
Тегло:
0,420 кг
ISBN:
978-619-157-337-0
Преводач:
Вера Паунова