Само ти

  • Автор: Мия Шеридан

Бестселър на „Ню Йорк Таймс“

Красива история за лечебната сила на любовта, за израстването и намирането на истинското Аз.

Kристъл отдавна е научила, че любовта носи само болка. По-добре да не чувстваш нищо, отколкото отново да страдаш. Тя крие своето наранено сърце зад маската на студено поведение, а в душата ѝ е стаено дълбоко недоверие към мъжете, които според личния ѝ опит само вземат и използват.

Но тогава в живота ѝ се появява Гейбриъл Долтън. Въпреки ужасяващата тъмнина на миналото му, той излъчва неоспорима доброта. И макар да знае какво ще ѝ струва това, противно на волята си, Кристъл е привлечена от него. Спокойната му сила сломява защитата ѝ, а нежното му търпение я заставя да се усъмни във всичко, в което е вярвала досега.

Кристъл и Гейбриъл никога не са си представяли, че животът, който им е откраднал всичко хубаво, ще ги дари с такава дълбока любов. Но съдбата им предоставя единствено възможността да се срещнат и сега изборът е техен: отново да затворят сърцата си или да намерят смелост да преодолеят болезненото си минало…

 ОТЗИВИ ОТ ЧИТАТЕЛИ:

"„Само ти“ е един по-различен любовен роман. Тук рицарят на бял кон не идва, за да спаси стриптизьорката, като я превърне в принцеса и изтрие миналото й. Той е тук само за да я обича и да й помогне да заобича себе си, преди да му отдаде изцяло сърцето си. „Само ти“ от Мия Шеридан е красива приказка, която ни учи да вярваме в доброто и в любовта." - Христина Спасова
Линк към цялото ревю: http://hrisilandia.com/2017/10/18/most-of-all-you-mia-sheridan/

"Мия Шеридан се отличава от останалите автори с това, че тя разбира как се чувстват персонажите с тежко минало. Тя предава не само тяхната история, ами и цялостния им, завършен характер, като същевременно привързва читателя към тези герои. Тя някак си успява да насади едно семенце на състрадание и разбиране, което в последствие пораства в здраво и красиво дърво, точно както самите герои." - Йоана Борисова
Линк към ревюто: https://thebook-pub.blogspot.com/2018/11/most-of-all-you.html

ПРОЧЕТИ ОТКЪС

 

ЗА АВТОРА

Мия Шеридан е автор на бестселъри в класациите на „Ню Йорк Таймс“, „Ю Ес Ей Тудей“ и „Уолстрийт Джърнъл“. Тя живее в Синсинати, Охайо, със съпруга си. Имат четири деца тук, на земята, и едно в рая.
За себе си Мия Шеридан споделя, че нейната страст е да извайва истории за истинската любов и за хора, на които съдбата е предопределила да бъдат заедно. Нейните герои имат минало, което е оставило своя отпечатък върху тях, но намират своята надежда и щастлив край.
Мия вярва, че романтичните книги носят надежда, тъй като връщат вярата в любовта като движеща сила, която е способна да премести и планини.

Линк към официалния уебсайт на Мия Шеридан: http://miasheridan.com

14,90 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 14,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Дата на издаване:
13.11.2018 г.
Формат:
14,5х21 см
Корица:
мека корица
Обем:
316 стр.
Тегло:
0,360 кг
ISBN:
978-619-157-270-0
Преводач:
Диана Кутева