Съдбовен път

  • Автор: Кристин Хана

Животът се свежда до поредица от избори.
Да се вкопчиш в миналото… Да го пуснеш…
Да забравиш… Да простиш…
По кой път ще поемете?

Джуд Фарадей е щастлива съпруга и майка, изцяло отдадена на децата си. Близнаците ѝ Мия и Зак са умни и щастливи тийнейджъри. Когато съученичката им Лекси Бейл, израснала в приемни семейства, влиза в живота на семейство Фарадей, Джуд е онази, която ѝ оказва най-голяма подкрепа. Лекси бързо се превръща в най-добрата приятелка на Мия, а Зак се влюбва в нея и тримата стават неразделни. Но последната година от гимназията донася неочаквано нещастие, когато една нощ най-големите кошмари на Джуд се превръщат в реалност: станал е пътен инцидент. В един миг нейният идиличен живот е разтърсен из основи. Джуд иска някой да понесе наказание за случилото се, а по всичко изглежда, че вината е на осемнайсетгодишната Лекси Бейл.
Лекси губи всичко, което има значение за нея – момчето, което обича, мястото си в семейството, най-добрата си приятелка.
Няколко години по-късно тя се завръща, а сърцето ѝ все още таи чувства към Зак. Изтърпяла наложеното ѝ наказание и по-мъдра от преди, тя иска справедливост. И тогава Джуд ще трябва да се изправи пред жената, в която Лекси се е превърнала…

 

ОТЗИВИ ОТ ЧИТАТЕЛИ:

"„Съдбовен път“ е от книгите, които умеят да грабват вниманието, при това не толкова заради образите, с които ни среща, колкото заради въпросите, които поставя пред читателя. Къде стои дългът към семейството спрямо любовта, кои са критериите, които те определят като добър приятел, като добър човек, как избираш дали да послушаш разума или сърцето, как да дадеш прошка, ако нещо ти изглежда непростимо?" - Христина Спасова
Линк към цялото ревю: http://hrisilandia.com

 

ЗА АВТОРА:

Кристин Хана е автор на 22 романа, бестселъри на „Ню Йорк Таймс“. Юрист по образование, тя живее със сина и съпруга си в северозападната част на тихоокеанското крайбрежие на САЩ и на Хаваите. Носителка е на много номинации и награди на Асоциацията на писателите на романси на Америка и на списание „Романтик Таймс“. Романът ѝ „Славея“ (преведен на 43 езика ) е избран от читателите за роман на годината (2015) в категория „Историческа проза“ в Goodreads Choice Awards.

Линк към официалния уебсайт на Кристин Хана: https://kristinhannah.com/

 

ПРОЧЕТИ ОТКЪС

15,90 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 15,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Дата на издаване:
08.10.2019 г.
Формат:
14,5х21 см
Корица:
мека корица
Обем:
428 стр.
Тегло:
0,485 кг
ISBN:
978-619-157-319-6
Преводач:
Тодор Стоянов
Оригинално заглавие:
Night Road