Разбити сърца

  • Автор: Колийн Хувър

„Можеш да запълниш живота си с хубави неща, но хубавите неща не запълват дупките в душата ти.“

Eдинствените неща, които родителите на Бея Грим са ѝ дали, са живот и мрачна фамилия. След като сама си е проправяла път в живота досега, тя е готова да поеме към по-добро бъдеще, постъпвайки в колеж. Само два месеца я делят от новото ѝ начало и миналото, което отчаяно иска да загърби.

Но неочакваната смърт на майка ѝ я оставя без подслон и тя е принудена да прекара лятото на полуостров в Тексас, с баща си, когото почти не познава. Бея планира да остане незабележима и просто да изчака летните месеци да отминат. Но новият ѝ съсед, Самсон, се оказва препятствие в плана ѝ. 

На пръв поглед Бея и Самсон нямат нищо общо. Тя е живяла в бедност, той е от богато семейство с привилегии. Но връзката, която се заражда помежду им, е почти мигновена и твърде дълбока, за да могат да я отричат. Бея и Самсон се съгласяват отношенията им да не стават по-сериозни от обикновена лятна авантюра и да останат на плиткото. Но се задава течение, което ще завлече сърцето на Бея в океана… 

 

ОТЗИВИ ОТ ЧИТАТЕЛИ:

„Историята е романтична, на места по-меланхолична и трудна за преглъщане, но без да изпада в песимистични крайности, а дори напротив – бих казала, че носи надежда, че рано или късно животът се подрежда. За пореден път Колийн Хувър вмъква и въпроси, свързани с родителството и отговорността да отгледаш дете.“ - Христина Спасова
Линк към цялото ревю: http://hrisilandia.com

„Една история за оцеляването, за израстването, за любовта, тъгата и смелостта.“ - Соня Симеонова
Линк към цялото ревю: https://svetatnasoncheto.blogspot.com/ 

 

ЗА АВТОРА

Колийн Хувър публикува първия си роман през 2012 г. От тогава всичките ѝ произведения оглавяват класациите на „Ню Йорк Таймс“ и се превръщат в международни бестселъри, преведени на повече от 15 езика.

Три поредни години (2015, 2016 и 2017) книги на Колийн Хувър са избирани от читателите за роман на годината в Goodreads Choice Awards (категория „Романтика“).

 

ПРОЧЕТИ ОТКЪС

 

Линк към официалния уебсайт на Колийн Хувър: www.colleenhoover.com

15,90 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 15,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Дата на издаване:
08.12.2020 г.
Формат:
14,5х21 см
Корица:
мека корица
Обем:
276 стр.
Тегло:
0,310 кг
ISBN:
978-619-157-351-6
Преводач:
Диана Кутева
Оригинално заглавие:
Heart bones