Променлива реалност

  • Автор: Блейк Крауч

РОМАН НА ГОДИНАТА
Избран от читателите в Goodreads Choice Awards 2019 (категория „Научна фантастика“) 

Спомените създават реалността. Това разбира ченгето от Полицейското управление на Ню Йорк, Бари Сътън, докато разследва ужасяващия феномен, който медиите са нарекли Синдром на фалшивите спомени – мистериозна болест, при която засегнатите са изпълнени със спомени за животи, които никога не са живели. 

Невроложката Хелена Смит се е посветила на това да създаде технология, която ще позволи да запазваме най-скъпите си спомени. Ако успее, всеки ще може да преживее отново първата си целувка, раждането на дете, последните моменти с умиращ родител. 

Докато Бари търси истината, той се изправя лице в лице с противник, който е по-ужасяващ от всяка болест – сила, която напада не само нашите умове, но и самата тъкан на миналото. И когато действието ѝ започва да разрушава света, такъв какъвто го познаваме, само той и Хелена, работейки заедно, имат шанс да я победят. 

Но как могат да го направят, когато самата реалност непрекъснато се изменя и разпада около тях... 

„Авангардна наука движи този интелигентен, наелектризиращ трилър… Крауч ловко вплита сложни философски концепции в завладяващ сюжет. Феновете на Майкъл Крайтън няма да искат да пропуснат тази книга.“ – ПЪБЛИШЪРС УИКЛИ

 

  ПРОЧЕТИ ОТКЪС

 

ЗА АВТОРА

Блейк Крауч е сценарист и автор на бестселъри, сред които „Тъмна материя“ и поредицата „Пайнс“. Последният му роман, „Променлива реалност“, е избран от читателите за КНИГА НА ГОДИНАТА (категория „Научна фантастика“) в Goodreads Choice Awards 2019.

Линк към официалния уебсайт на Блейк Крауч: http://blakecrouch.com/

15,90 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 15,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Дата на издаване:
20.10.2020 г.
Формат:
14,5х21 см
Корица:
мека корица
Обем:
364 стр.
ISBN:
978-619-157-347-9
Преводач:
Мария Димитрова