Премълчани истини

  • Автор: Колийн Хувър

Затрогваща история за първата любов, семейството, скръбта и предателството, която ще докосне сърцата на майките и дъщерите.

Морган не е планирала да забременее на седемнайсет, но когато това се случва, оставя собствените си мечти и планове на заден план. Тя се омъжва за Крис и двамата създават дом за дъщеря им Клара. 

Шестнайсет години по-късно, Клара вече е пораснала и търси собствения си път в живота, а Морган се чувства все по-отдалечена от дъщеря си. Човекът, който внася хармония и разбирателство в дома, е Крис. Но трагичен инцидент слага край на живота му и изправя съпругата и дъщеря му пред неочаквани разкрития, а премълчаваните досега истини ще доведат до непредвидими последици. 

И докато всеки ден изплуват нови разтърсващи тайни, Клара намира утеха в момчето, което ѝ е забранено да вижда, а Морган се сближава с последния човек, с когото е очаквала…


ЗА АВТОРА

Колийн Хувър публикува първия си роман през 2012 г. От тогава всичките ѝ произведения оглавяват класациите на „Ню Йорк Таймс“ и се превръщат в международни бестселъри, преведени на повече от 15 езика.

Три поредни години (2015, 2016 и 2017) книги на Колийн Хувър са избирани от читателите за роман на годината в Goodreads Choice Awards (категория „Романтика“).

 

ОТЗИВИ ОТ ЧИТАТЕЛИ:

„„Премълчани истини“ е роман, който е взел по нещо от всяка от останалите книги на Колийн – имаме първото истинско влюбване, но и забранената любов; разклатените семейни връзки и бунтът на младите; бракът – с хубавите и лошите моменти; изкуството и възможността да кажеш „Обичам те!“ чрез него. Но най-хубавото е, че отново личи почеркът на Колийн Хувър, защото единствено тя може да разказва обикновени човешки истории по необикновен начин и да превръща думите в серум, който изостря сетивата и наглася емоционалния радар на всеки читател на свръхвисока честота. Да почувстваш едновременно и болката, и скръбта, и загубата, но също и вълнението, и надеждата, и еуфорията.“ - Христина Спасова
Линк към цялото ревю: http://hrisilandia.com

„„Премълчани истини“ се превърна в една от любимите ми книги на Колийн Хувър. На страниците ѝ открих наистина много поводи за размисъл и постъпки, от които да се поуча. Правилни решения и грешки, нормални човешки заблуди и щастие. Първи любови, тежки за превъзмогване загуби и трудни за изминаване пътища, всеки от който трябва да бъде изстрадан отделно от майка и дъщеря, за да приемат отново, че са парченца една от друга.“ - Мартина Ламбова
Линк към цялото ревю: https://azcheta.com

 

ИНТЕРВЮ С КОЛИЙН ХУВЪР

Писателката говори за редизвикателството да влезе в главите на героините Морган и Клара и споделя какви са творческите ѝ планове след тази книга.

Линк към цялото интервю: https://lira.bg

 

ПРОЧЕТИ ОТКЪС

 

Линк към официалния уебсайт на Колийн Хувър: www.colleenhoover.com

16,90 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 16,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Дата на издаване:
23.06.2020 г.
Формат:
14,5х21 см
Корица:
мека корица
Обем:
360 стр.
Тегло:
0,405 кг
ISBN:
978-619-157-341-7
Преводач:
Вихра Манова
Оригинално заглавие:
Regretting you