Правилата на привличането

  • Автор: Симон Елкелес

След като се забърква с опасна банда в Мексико, седемнайсетгодишният Карлос Фуентес е изпратен да живее в Колорадо при по-големия си брат Алекс. Но той не желае да следва пътя, който брат му е предначертал за него, записвайки го в местната гимназия. Вместо това иска да продължи да живее „на ръба“ и сам да определя съдбата си. Изпълнен с бунтарски дух, Карлос много скоро се забърква в неприятности, натопен за притежание на наркотици от наркобарон с влиятелни връзки. За да не бъде изключен от училището, Карлос е изпратен да живее в дома на бившия наставник на Алекс – професор Уестфорд.

Когато Карлос среща Киара, дъщерята на професора, която е целеустремено и добро момиче, той е шокиран от чувствата, които започва да изпитва към нея. Тя по нищо не прилича на момичетата, които обикновено го привличат, но двамата много скоро откриват, че в сърдечните дела правилата на привличането надделяват над социалните различия. За съжаление, любовта им е почти невъзможна, тъй като въпреки желанието на Карлос да бъде с Киара, той не може да се откопчи от желязната хватка на наркобарона.

А дали Карлос ще е съгласен да застраши сигурността на Киара и семейството й заради шанса да живее живот, за какъвто дори не е мечтал?

 

ОТЗИВИ ОТ ЧИТАТЕЛИ:

„Правилата на привличането" е книга, която ще ви накара да забравите за реалността и смело да се гмурнете в брилянтно развитата любовна история за Карлос и Киара, на пръв поглед напълно различни герои, свързани от нещо много по-силно от еднаквия им вкус за коли, а именно - от любовта." - Габриела Николова
Линк към цялото ревю: http://bookandhotcoffee.blogspot.bg/2016/06/

"Книгата е лека и ненатрапчива, чете се бързо, историята е сладка и увлекателна... Точно каквото търсех.." - Гергана Николова
Линк към цялото ревю: http://princessofnightingale.blogspot.bg/2016/07/

 

Линк към официалния уебсайт на Симон Елкелес: http://simoneelkeles.com/

12,90 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 12,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Дата на издаване:
19.05.2016 г.
Формат:
14,5х21 см
Корица:
мека корица
Обем:
296 стр.
Тегло:
0,335 кг
ISBN:
978-619-157-163-5
Преводач:
Стамен Стойчев