Пасажер 23

  • Автор: Себастиан Фицек

Средно двайсет и трима души на година изчезват безследно от круизни кораби.
Никой от тях не се е появявал отново... Досега. 

Мартин Шварц е полицай под прикритие, който все още не може да се съвземе след мистериозното изчезване на съпругата му и сина му от круиз­ния кораб „Султанът на моретата“.

Той се е превърнал в отчаян мъж, готов да поема безразсъдни рискове и да се захваща с най-опасните полицейски случаи, които никой друг не иска.

Мартин не си е и помислял, че кракът му отново ще стъпи на круизен кораб, докато един ден не получава обаждане от възрастна дама, която се представя за писателка на трилъри. Тя твърди, че разполага с информация, която може да доведе до разплитането на загадката какво се е случило с неговото семейство. Въпреки че е скептичен, Мартин решава да се качи на борда, където разбира, че изчезнало преди седмици момиче се е появило отново, носейки мечето на сина му в ръце…

 

ЗА АВТОРА

Себастиан Фицек, истински майстор на психологичес­кия трилър, е сред най-успешните немски писатели.  Със своите заплетени сюжети и неочаквани обрати книгите му гарантирано държат читателя в напрежение от първата до последната страница. Романите му са преведени на повече от двайсет езика, а общият брой на продажбите надхвърля 13 милиона копия. Пет от книгите му са филмирани, сред които и „Пасажер 23“.

 

ПРОЧЕТИ ОТКЪС

 

Линк към официалния уебсайт на Себастиан Фицек: www.sebastianfitzek.de

17,90 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 17,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Дата на издаване:
16.12.2022 г.
Формат:
14,5х21 см
Корица:
мека корица
Обем:
316 стр.
Тегло:
0,360 кг
ISBN:
978-619-157-397-4
Преводач:
Ангелина Иробалиева
Оригинално заглавие:
Passagier 23