Отнетият наследник

  • Автор: Холи Блек

БЕСТСЕЛЪР №1 НА „НЮ ЙОРК ТАЙМС“

Завладяващо завръщане в пищния свят на Елфхейм, изпълнен с интриги, предателства и смъртоносни желания.

Кралица беглец.
Принц, който не желае да управлява.
И мисия, която би могла да погуби и двамата…

Седемнайсетгодишният Оук е загадъчен и опърничав престолонаследник. Забъркан още като дете в бруталните борби за власт, той се е превърнал в добър манипулатор.

Сурен, буйната и непредсказуема кралица на Двора на зъбите, е избягала в света на хората. Там тя води самотно и диво съществуване. Все още преследвана от спомените за мъченията, на които е била подложена, прекарва времето си, като освобождава смъртните от необмислени сделки с вълшебните създания. Вярва, че е забравена от всички, докато една нощ не се оказва преследвана. Спасена е от принц Оук, на когото някога е била обещана за съпруга и когото е презирала и желала през годините.

Оук и Сурен се отправят заедно на мисия, но съюзът им е крехък. И двамата имат свои тайни, а да се доверят на другия, би могло да изложи на риск цяло едно царство…

 

ПРОЧЕТИ ОТКЪС

 

ЗА АВТОРА

Холи Блек е позната и обичана писателка на детска и юношеска литература. Сред най-известните ѝ произведения са трилогията "Вълшебният народ", както и поредиците „Магистериум“ и „Хрониките на Спайдъруик“.  С романа „Doll Bones“ печели през 2014 г. медала „Нюбъри”,  една от най-престижните награди за детска литература.

Линк към официалния уебсайт на Холи Блек: https://blackholly.com/

18,90 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 18,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Дата на издаване:
25.05.2023 г.
Формат:
14,5х21 см
Корица:
мека корица
Обем:
316 стр.
Тегло:
0,365 кг
ISBN:
978-619-157-405-6
Преводач:
Боряна Даракчиева
Оригинално заглавие:
The Stolen Heir