Островът на пеперудите

  • Автор: Лекси Блейк

Пленителна любовна история за една силна жена и един упорит мъж в едно очарователно южняшко градче със своенравни и твърдоглави жители.

Животът на Лайла Дейли, медицинска сес­тра в спешно отделение в Далас, е белязан от трагично събитие. Тя търси ново начало и решава да се премести в Папийон – малко живописно градче в Луизиана. Но още с пристигането ѝ я очакват куп неприятни изненади – посрещната е от алигатор на пътя, а лекарят, от когото е купила местната клиника, не е предупредил и подготвил пациентите за нейната поява. Но най-дразнещото от всичко е привлекателният шериф, който я глобява още преди да е влязла в града.

Шериф Арми Лавин харесва рутината и спокойс­твието. И макар да няма нищо спокойно в ­новата жителка на града, той е убеден, че именно тя е най-подходящата за него жена, и е твърдо решен да завоюва сърцето ѝ. Което се оказва съвсем не лека задача, тъй като младата жена е изцяло съсредоточена върху работата и пациентите си.

Но да се впише в малката южняшка общност за Лайла ще се окаже по-трудно, отколкото си е представяла. А за да спечели доверието на местните жители, ще се нуждае от помощта на шерифа... 

 

ПРОЧЕТИ ОТКЪС

 

Линк към официалния уебсайт на Лекси Блейк: www.lexiblake.net

15,90 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 15,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Дата на издаване:
12.04.2022 г.
Формат:
14,5х21 см
Корица:
мека корица
Обем:
316 стр.
Тегло:
0,355 кг
ISBN:
978-619-157-378-3
Преводач:
Вера Паунова