Музиката на сърцето

  • Автор: Ейми Хармън

Романтична история за шанса да откриеш сродната си душа, за порастването и силата да продължиш напред.
Дълго след като сте го прочели, този завладяващ роман ще стопля сърцето ви.

Джоузи Дженсън е срамежливо тринайсет­годиш­но момиче, принудено от живота да порасне по-бързо. Тя намира утеха и призвание в класичес­ката музика, която ѝ разкрива един по-богат и необятен свят от малкото градче, в което живее. 

Самюъл Йейтс е осемнайсетгодишно момче, последна година в гимназията, наполовина индианец от племето навахо. Изпълнен с гняв към света, той се опитва да намери своя път в живота. 

Един ден Джоузи и Самюъл се озовават седнали един до друг в училищния автобус. Това поставя началото на необикновеното им приятелство. Джоузи разкрива пред Самюъл красотата на музиката, приятелството и вълнуващия свят на книгите, а в негово лице тя намира сродна душа. Разликата в годините им възпира Самюъл да разкрие пред Джоузи истинските си чувства към нея и след завършването на гимназията той напуска заспалото малко градче в търсене на по-добро бъдеще.

Минават години и Самюъл се завръща в родния си град. Там той отново среща Джоузи, но този път тя е тази, която има нужда от утеха и подкрепа. Сега ролите са разменени и Самюъл дава уроци на младата жена за живота и любовта и ѝ помага да превъзмогне миналото и да продължи напред.

ОТЗИВИ ОТ ЧИТАТЕЛИ:

„Дебютният ѝ роман, „Музиката на сърцето“, е съвременен романс, в който Ейми Хармън е вмъкнала биографични елементи. Главната героиня носи много от чертите на авторката, а действието се развива в градчето, в което Хармън е израснала.“ - Edna.bg
Линк към цялата статия: https://www.edna.bg

„Накратко, ако сте почитатели на красивите романтични истории и търсите нещо различно от вече познати и банални сюжети, тогава „Музиката на сърцето“ от Ейми Хармън е вашата книга. И един приятелски съвет – пуснете си някое от музикалните произведения, докато четете, защото тогава вече говорим за абсолютна нирвана.“ - Христина Спасова
Линк към цялото ревю: http://hrisilandia.com

„Ейми Хармън е непознат за българския пазар автор. Въпреки това, тя бързо успя да заеме специално място в моето сърце. Героите, които тя създава са много нежни, деликатни, лирични и емоционални. В "Музиката на сърцето" любовта е онази сила, която успява да направи хората по-добри, помага им да се преборят със своите страхове и да постигнат целите си. Най-важното от всичко, успява да им помогне да открият своята загубена половина и да повярват в щастието.“ - Златка Александрова
Линк към цялато ревю: https://readingdangerous.blogspot.com

 

 

ПРОЧЕТИ ОТКЪС

 

ЗА АВТОРА

Още от ранна възраст Ейми Хармън осъзнава, че иска да се занимава с писане – и когато става голяма, разделя времето си между писането на песни и писането на истории. Тъй като е израснала сред житни поля без телевизия, само с книгите и братята си, тя развива силен нюх за онова, което прави една история добра.

Ейми Хармън е мотивационен лектор, начален учител и майка, както и член на спечелилия наградата „Грами“ хор „Saints Unified Voices“, дирижиран от Гладис Найт. Издава диск с християнски блус през 2007 г. с името „Каквото знам“.

Линк към официалния уебсайт на Ейми Хармън: www.authoramyharmon.com

13,90 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 13,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Дата на издаване:
19.11.2019 г.
Формат:
14,5х21 см
Корица:
мека корица
Обем:
284 стр.
Тегло:
0,325 кг
ISBN:
978-619-157-325-7
Преводач:
Боряна Даракчиева