Любов в стихове

  • Автор: Колийн Хувър

Красива романтична история за забранената любов.

Двама души, предопределени един за друг, ще трябва да се преборят с препятствията, които съдбата изправя пред тях.

След неочакваната смърт на баща ѝ осемнайсетгодишната Лейкън Коен е принудена да бъде опора на майка си и по-малкия си брат. Външно тя изглежда силна и твърда, но вътрешно губи надежда.
Тогава в живота ѝ се появява двайсет и една годишният Уил Купър, новият им съсед, с интригуваща страст към слам поезията и невероятно чувство за хумор. Още в самото начало на тяхното запознанство между двамата се поражда силна емоционална връзка, която дава нови сили на младото момиче.
Но скоро след това двамата са разтърсени от изненадващо разкритие, което ги принуждава да сложат край на любовта си. Ежедневните им отношения стават невъзможно болезнени, докато се борят да намерят баланса между чувствата, които ги теглят един към друг, и обстоятелствата, които ги разделят.

ОТЗИВИ ОТ ЧИТАТЕЛИ:

„Няма съмнение, че „Любов в стихове“ е романтична история – такава, от която настръхваш от вълнение и очакване, и която те разтапя с всеки мил жест, с всяко признание. Роман за една забранена любов, която обаче вместо да товари двама влюбени с оковите на моралните норми и порядки, ги освобождава и помага на две сродни души да се намерят.“ - Христина Спасова
Линк към цялото ревю: http://hrisilandia.com

 

ПРОЧЕТИ ОТКЪС

 

ЗА АВТОРА

Колийн Хувър публикува първия си роман през 2012 г. От тогава всичките ѝ произведения оглавяват класациите на „Ню Йорк Таймс“ и се превръщат в международни бестселъри, преведени на повече от 15 езика.

Три поредни години (2015, 2016 и 2017) книги на Колийн Хувър са избирани от читателите за РОМАН НА ГОДИНАТА в Goodreads Choice Awards (категория „Романтика“).

Линк към официалния уебсайт на Колийн Хувър: www.colleenhoover.com

13,90 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 13,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Дата на издаване:
29.10.2019 г.
Формат:
14,5х21 см
Корица:
мека корица
Обем:
248 стр.
Тегло:
0,284
ISBN:
978-619-157-321-9
Преводач:
Мария Димитрова