Лято в Италия

  • Автор: Кари Елкс

Запознайте се със семейство Шекспир: четири сестри, четири истории, четири начина да откриеш истинската любов.

Безплатна почивка в Италия, в красива вила на езерото Комо. Недостатъкът? Да споделяш къщата с най-големия си враг… 

Ческа Шекспир е достигнала дъното. Шест години след провала на пиесата, която е написала, тя не може да се задържи за дълго на нито една работа, няма постоянно жилище и най-лошото от всичко – семейството ѝ не знае колко зле е положението ѝ. Затова, когато кръстникът ѝ предлага да използва италианската вила на негов приятел за лятото, Ческа неохотно се съгласява да отиде и да се опита да напише нова пиеса. Но пристигайки в Италия, тя открива, че къщата принадлежи на най-големия ѝ враг – Сам Карлтън.

Когато холивудската звезда Сам Карлтън вижда името си във всички клюкарски медии, единственото му желание е да се покрие за известно време. Затова решава да замине за Италия и да прекара лятото в семейната вила на езерото Комо. Само че, когато пристига, открива, че къщата не е празна, както се е надявал. 

Ческа и Сам ще трябва да се помирят с миналото. И докато и двамата се питат дали колебливото им приятелство, прераснало в силно привличане, ще устои на неочакваните препятствия, едно нещо е сигурно – това лято ще бъде знойно!

 

ПРОЧЕТИ ОТКЪС

 

Линк към официалния уебсайт на Кари Елкс: www.carrieelks.com

16,90 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 16,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Дата на издаване:
25.07.2023 г.
Формат:
13х20 см
Корица:
мека корица
Обем:
336 стр.
Тегло:
0,330 кг
ISBN:
978-619-157-408-7
Преводач:
Боряна Даракчиева
Оригинално заглавие:
Summer's Lease