Лейла

  • Автор: Колийн Хувър

Понякога това, което желаем, е толкова силно, че може да преобърне съдбата ни...

Когато Лийдс среща Лейла, това е любов от пръв поглед. Той е убеден, че ще прекара остатъка от живота си с нея.  До един съдбовен ден, когато Лейла е нападната и простреляна.

След седмици прекарани в болница, тя се е възстановила физически, но емоционалните и психическите травми са променили жената, в която Лийдс се е влюбил.

За да си припомнят едни от най-хубавите моменти от връзката им, той я отвежда в къщата, където са се срещнали за първи път. Но след като пристигат там, поведението на Лейла поема в неочаквана посока. А това е само една от необяснимите прояви в къщата… 

Ако харесвате истории за истинска любов, със сюжетни обрати и неочаквани разкрития, мистерия и елементи на трилър, преплетени със свръхестественото, то този роман е тъкмо за вас!

 

ОТЗИВИ ОТ ЧИТАТЕЛИ:

„Загадка, сън, любов. Това са трите думи, с които бих описала новата книга на една от най-любимите ми авторки.“ - Христина Спасова
Линк към цялото ревю: http://hrisilandia.com

„Една история за истински силната любов, която не признава граници, а е готова да се свърже със сродната си душа във всяко едно измерение.“ - Силвия Тодорова
Линк към цялото ревю: https://mybooksaremyworldblog.wordpress.com

 

ЗА АВТОРА

Колийн Хувър публикува първия си роман през 2012 г. От тогава всичките ѝ произведения оглавяват класациите на „Ню Йорк Таймс“ и се превръщат в международни бестселъри, преведени на повече от 15 езика.

Три поредни години (2015, 2016 и 2017) книги на Колийн Хувър са избирани от читателите за роман на годината в Goodreads Choice Awards (категория „Романтика“).

 

ПРОЧЕТИ ОТКЪС

 

Линк към официалния уебсайт на Колийн Хувър: www.colleenhoover.com

16,90 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 16,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Дата на издаване:
02.03.2021 г.
Формат:
14,5х21 см
Корица:
мека корица
Обем:
296 стр.
Тегло:
0,335 кг
ISBN:
978-619-157-355-4
Преводач:
Диана Кутева
Оригинално заглавие:
Layla