Книжно братство под прикритие

  • Автор: Лиса Кей Адамс

– Четете любовни романи? – изуми се той.
– Наричаме ги наръчници – отвърнаха му те.

Добре дошли отново в тайния мъжки клуб за любовни романи!

Лив Папандреас има мечтаната работа като шеф-сладкар в най-модния ресторант в Нашвил. За съжаление, собственикът няма нищо общо с чаровната личност, за която се представя пред света. Лив става неволен свидетел как той тормози една от служителките си и не може да си премълчи, заради което е уволнена. Тя е твърдо решена да не остави нещата така, но се нуждае от помощ. 

За нейно нещастие, това означава да се обърне към Брейдън Мак, който си мисли, че четенето на романтични книги го е направило експерт в любовта. Симпатичният собственик на нощни клубове ѝ предлага да работят в екип, за да изобличат бившия ѝ работодател. Но Лив не е склонна да се довери на мъжа, който може да има всяка жена в града, и прави всичко възможно да потуши искрите, които припламват помежду им.

Ето защо Мак се нуждае от подкрепление. На помощ идват членовете на тайния мъжки клуб за любовни романи. Мъжете са вдъхновени от романтичния трилър, който четат в момента, и нямат търпение да помогнат на Мак да покори сърцето на Лив…

 

ПРОЧЕТИ ОТКЪС

 

ЗА АВТОРА

Лиса Кей Адамс прочита първия си любовен роман още съвсем малка, когато задига един от колекцията на баба си. След дълга журналистическа кариера, в която е принудена да напише твърде много тъжни завършеци, тя решава да се върне към историите, в които щастливият край е гарантиран. Описани като „забавни, очарователни и съвсем мъничко сърцераздирателни“, книгите на Лиса са пълни с жени, които винаги имат последната дума, мъже, които не се боят да плачат, и кучета. Цял куп кучета.

Лиса пише от дома си в Мичиган, където живее заедно със съпруга си, спортен журналист, невероятно забавната си дъщеря и една разглезена малтийска болонка, която обича да я люлеят като бебе, докато заспи. Когато не пише, тя готви или кара дъщеря си от едно спортно събитие на друго. Или пък люлее кучето.

Линк към официалния уебсайт на Лиса Кей Адамс: www.lyssakayadams.com

 

14,90 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 14,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Дата на издаване:
01.06.2021 г.
Формат:
14,5х21 см
Корица:
мека корица
Обем:
304 стр.
Тегло:
0,345 кг
ISBN:
978-619-157-361-5
Преводач:
Боряна Даракчиева