Как кралят на Елфхейм намрази приказките

  • Автор: Холи Блек

Пленително завръщане в завладяващия свят на Елфхейм.

Имало едно време едно момче с остър език и сърце от камък. Преди да стане жесток принц и зъл крал, той бил дете от Царството на феите.

В тази книга Холи Блек хвърля по-задълбочен пог­лед върху драматичния живот на Кардан – енигматичния върховен крал на Елфхейм. Историята включва събития преди „Жестокият принц“ и приключение след края на „Кралица на нищото“, както и познати моменти от цялата трилогия, но разказани изцяло от гледната точка на Кардан.

Тази нова част от поредицата „Вълшебният народ“ е завръщане към спиращите дъха романтика, опасност, хумор и драма, които плениха читателите по целия свят. Всяка глава е придружена от прекрасни цветни илюстрации, които превръщат книгата в перфектния подарък за почитателите на поредицата. 

 

ПРОЧЕТИ ОТКЪС

 

Книгите от трилогията „Вълшебният народ“:

1. „Жестокият принц“ - линк към книгата

2. „Злият крал“ - линк към книгата

3. „Кралица на нищото“ - линк към книгата

 

ЗА АВТОРА

Холи Блек е позната и обичана писателка на детска и юношеска литература. Сред най-известните ѝ произведения са трилогията "Вълшебният народ", както и поредиците „Магистериум“ и „Хрониките на Спайдъруик“.  С романа „Doll Bones“ печели през 2014 г. медала „Нюбъри”,  една от най-престижните награди за детска литература.

Линк към официалния уебсайт на Холи Блек: https://blackholly.com/

18,90 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 18,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Дата на издаване:
18.01.2022 г.
Формат:
14,5х21 см
Корица:
мека корица
Обем:
164 стр.
Тегло:
0,315 кг
ISBN:
978-619-157-372-1
Преводач:
Боряна Даракчиева