К-поп. Поверително

  • Автор: Стивън Ли

Вдъхновяваща история за постигането на голямата мечта

Kендъс Пак е талантливо американско момиче от корейски произход. Освен че свири на класически инструмент, тя може да пее. Ама наистина може. Кендъс тайно се записва за прослушване в програма за сформиране на к-поп група, макар да не очаква да бъде избрана. Но именно тя печели заветното място и сега трябва да убеди родителите си да я пуснат да замине за Корея, където ѝ предстои сериозно обучение.

Това, което я очаква, е много по-трудно от всичко, което си е представяла. Кендъс трябва да усъвършенства изпълнителските си умения, да се научи да говори идеално корейски и да се справя със сложната йерархия сред другите момичета, които се обучават. И всичко това, докато следва суровите правила на музикалната индустрия. А правило номер едно гласи: НИКАКВИ РОМАНТИЧНИ СРЕЩИ, което става почти невъзможно за спазване, когато се запознава с момчето на мечтите си. 

Много скоро Кендъс трябва да си отговори на най-важния въпрос: Заслужава ли си да рискува приятелствата си и всичко, в което вярва, заради бленуваното място в най-очакваната момичешка к-поп група?

ЗА КНИГАТА С ТРИ ДУМИ: МЕЧТИ, СЪПЕРНИЧЕСТВО, ПРИЯТЕЛСТВА

 

ОФИЦИАЛЕН ТРЕЙЛЪР НА КНИГАТА (линк)

 

ОТЗИВИ ОТ ЧИТАТЕЛИ:

„Познавайки индустрията мога да кажа, че авторът наистина е описал всичко с много голямо разбиране и не е премълчал нито дори един унизителен факт. Дори и да не сте фенове на този тип музика, самата история няма как да не ви повлече в този нов свят, който е богат на неочаквани обрати, нечовешки усилия и унизителни моменти, но и така желан и бленуван, че да накара човек да мине през всичко, за да постигне мечтата си да бъде идол.“ - Калина Петрова (Amairo)
Линк към цялото ревю: http://amairobookshelf.com

 

ПРОЧЕТИ ОТКЪС

 

Линк към официалния уебсайт на Стивън Ли: www.stephanmlee.com

15,90 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 15,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Дата на издаване:
17.08.2021 г.
Формат:
13х20 см
Корица:
мека корица
Обем:
380 стр.
Тегло:
0,365 кг
ISBN:
978-619-157-364-6
Преводач:
Мария Димитрова