Истории от Академията за ловци на сенки

  • Автор: Касандра Клеър

Написани от Касандра Клеър, в сътрудничество с нейни колеги и приятели, тези затрогващи и забавни разкази са съвършени за феновете, които не могат да се наситят на историите за ловците на сенки.

Саймън Люис никога не си е представял, че ще стане ловец на сенки… Ала ето че сега има тази възможност. Днес той започва обучението си в Академията за ловци на сенки.

Присъединете се към Саймън и научете повече за славната история на Академията с помощта на Джейс Херондейл, Теса Грей и Магнус Бейн. В течение на неговото обучение, в книгата се появяват и други герои от „Реликвите на смъртните”, „Адски устройства” и „Тъмни съзаклятия”, както и от предстоящата поредица „Последни часове”.

 

ОТЗИВИ ОТ ЧИТАТЕЛИ:

"Касандра Клеър не изневерява на себе си и за пореден път удря читателя в земята. „Истории от aкадемията за ловци на сенки“ ще докосне сърцето на всеки един почитател на света на нефилимите." - Ива Иванова
Линк към цялото ревю: http://azcheta.com/istorii-ot-akademiyata-za-lovtsi-na-senki/

„Истории от Академията за ловци на сенки“ е една книга, която заслужава да бъде купена и прочетена от всички фенове на невероятния свят на Касандра Клеър. Свят, който ме накара да заобичам четенето и винаги да вярвам, че всичко е възможно." - Алекс Иванова
Линк към цялото ревю: https://aworldfullofbooksblog.wordpress.com/2017/05/07/

 

ВИДЕО РЕВЮТА:

Видео ревю на Стан от "Книжната вселена" (линк)

 

Линк към официалния уебсайт на Касандра Клеър: www.cassandraclare.com

16,90 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 16,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Дата на издаване:
13.12.2016 г.
Формат:
14,5х21 см
Корица:
мека корица
Обем:
528 стр.
Тегло:
0,590 кг
ISBN:
978-619-157-179-6
Преводач:
Вера Паунова
Подобни продукти