Гласът на любовта

  • Автор: Мия Шеридан

Вълнуваща любовна история за преобразяващата сила на любовта!

Когато Бри Прескот пристига в идиличния малък град Пелион, щата Мейн, тя се надява, че най-сетне ще намери спокойствието, което отчаяно търси. Но още първия ден съдбата я среща с Арчър Хейл – самотен мъж, който таи огромна болка.

Арчър води изолиран и затворен живот, преди Бри да нахлуе в мълчаливия му свят. Скоро младата жена разбира, че Пелион е затънал в тайни и предателства, чийто център е младият мъж. Тяхното разкритие ще разтърси живота в малкото, спокойно градче...

„Гласът на любовта“ е историята на жена, окована от спомена за една ужасна нощ, и за мъж, чиято любов е ключът към свободата й. Разказ за един разяждан от мъка мъж, загубил гласа си при ужасен инцидент, и жена, която му помага да открие себе си.

Романът е сред 100-те най-добри романтични книги в класацията на Goodreads. Той е бестеселър на New York Times, USA Today и Wall Street Journal.

ЗА АВТОРА:
За себе си Мия Шеридан споделя, че нейната страст е да извайва истории за истинската любов и хора, които са предопределени от съдбата да бъдат заедно. Нейните герои имат минало, което е оставило своя отпечатък върху тях, но намират своята надежда и щастлив край. Мия вярва, че романтичните книги носят надежда, тъй като връщат вярата в любовта като движеща сила, която е способна да премести и планини.

 

ОТЗИВИ ОТ ЧИТАТЕЛИ:

"Като запален почитател на Мия Шеридан, съм чела всичко от нея. Гарантирам ви, че с всяка следващата книга пристрастяването ви към историите й ще нараства. И макар по-късно да съм оценявала също толкова високо други нейни книги (става дума за „Grayson’s Vow“ и „Kyland“), винаги се връщам към „Гласът на любовта“, защото с нея започна всичко." - Христина Спасова
Линк към цялото ревю: http://hrisilandia.com/2018/05/28

"От доста време търсих такава книга. За първи път се запознавам с Мия Шеридан и тя спечели сърцето ми с... всичко! Стилът й на писане, изграждане на герои и случки и всичко останало я правят една страхотна авторка в жанра "романтика" и "чиклит"...
"Гласът на любовта" има много нежност в себе си и те кара да се усмихнеш."
- Йоана Борисова
Линк към цялото ревю: https://thebook-pub.blogspot.com/2018/05/

 

ПРОЧЕТИ ОТКЪС

 

ЗА АВТОРА

Мия Шеридан е автор на бестселъри в класациите на „Ню Йорк Таймс“, „Ю Ес Ей Тудей“ и „Уолстрийт Джърнъл“. Тя живее в Синсинати, Охайо, със съпруга си. Имат четири деца тук, на земята, и едно в рая.
За себе си Мия Шеридан споделя, че нейната страст е да извайва истории за истинската любов и за хора, на които съдбата е предопределила да бъдат заедно. Нейните герои имат минало, което е оставило своя отпечатък върху тях, но намират своята надежда и щастлив край.
Мия вярва, че романтичните книги носят надежда, тъй като връщат вярата в любовта като движеща сила, която е способна да премести и планини.

Линк към официалния уебсайт на Мия Шеридан: http://miasheridan.com

14,90 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 14,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Дата на издаване:
29.05.2018 г.
Формат:
14,5х21 см
Корица:
мека корица
Обем:
360 стр.
Тегло:
0,410 кг
ISBN:
978-619-157-228-1
Преводач:
Диана Кутева