Езерото на тайните

  • Автор: Лекси Блейк

Китното южняшко градче Папийон ще ви очарова със своите колоритни герои, дълбоко пазени тайни и една трогателна любовна история. 

Серафина Гидри е млада самотна майка, която се опит­ва да намери своето място в родния си град. Всичко, за което си мечтае, е тих и спокоен живот, заобиколена от любимите хора. Но минали грешки са я научили да бъде внимателна и предпазлива в отношенията си с другите, особено със семейство Бомон, най-богатото в Папийон. 

Харисън Джефрис никога не е предполагал, че ще се озове в малко градче в Луизиана, но след години в армията той е щастлив, че ще прекара известно време на такова идилично място с леля си Селест Бомон и братовчедите си. Когато среща Серафина, той започва да вярва, че Папийон може да се окаже мястото, което ще нарече свой дом. Но тайна от нейното минало заплашва да разтърси града и отношенията им. 

Разкъсван между чувствата си към жената, в която е започнал да се влюбва, и единственото семейство, което му е останало, Хари знае, че трябва да последва сърцето си и да намери начин да задържи и двете.

 

ПРОЧЕТИ ОТКЪС

 

Линк към официалния уебсайт на Лекси Блейк: www.lexiblake.net

17,90 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 17,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Дата на издаване:
29.08.2023 г.
Формат:
14,5х21 см
Корица:
мека корица
Обем:
304 стр.
Тегло:
0,345 кг
ISBN:
978-619-157-413-1
Преводач:
Мария Димитрова
Оригинално заглавие:
Bayou Baby