Един ден през декември

  • Автор: Джоузи Силвър

ПРЕВЕДЕНА НА 25 ЕЗИКА!

Трогателна и красива любовна история за шанса да срещнеш сродната си душа.

Лори е напълно убедена, че любовта от пръв поглед съществува само във филмите. Но през един снежен декемврийски ден от прозореца на автобуса тя вижда чакащ на спирката мъж, в когото мигновено разпознава Единствения. Погледите им се срещат, следва момент на чиста магия и... автобусът потегля.

Убедена, че са обречени да се видят отново, Лори прекарва много време в опити да намери мъжа от спирката, когото така и не може да забрави.
Чак година по-късно те отново се срещат. Но случайността, която ги е събрала, прави любовта им почти невъзможна…

„Един ден през декември“ е сърдечна и трогателна любовна история, в която ще се потопите напълно и която ще ви напомни, че по пътя към щастието съдбата поема по необясними пътеки.


ОТЗИВИ ОТ ЧИТАТЕЛИ:

"„Един ден през декември“ е разказ за живота и за разминаванията между сродните души, увлечени в сивото ежедневие или възпрепятствани от неподходящо стечение на обстоятелствата. Това е истински разказ за любовта такава, каквато немалко пъти може да възникне и в реалността – понякога красива като приказка, понякога егоистична, понякога удобна за момента, понякога дори грозна. Сърдечна и трогателна история, която ще стопли цялото ви същество и ще прогони лошия Гринч. Ако си падате по такива неща все пак." - Калина Минчева
Линк към цялото ревю: https://ladybugspage.wordpress.com/2018/12/14/one-day-in-december/

"В заключение ще кажа,че толкова хубава и истинска житейска история не бях чела отдавна. Авторката ме накара да се замисля за някои неща от живота, да се върна назад в спомените си, да преосмисля решения и да бъда благодарна, че съм открила моите 100 % и не съм се задоволила с по-малко" - Михаела Михайлова
Линк към цялото ревю: https://booumouse.blogspot.com/2018/12/One-day-in-December.html

"„Един ден през декември“, докато все още ви държи еуфорията от коледните празници и новогодишните обещания… Но и март да е, дори септември, няма да има значение, стига да искате да усетите истинско, затрогващо и приятно за сърцето чувство. Най-важното е да я разгърнете в ден, в който ще си позволите да разсъждавате откровено и за миналото, и за бъдещето си, но и за силата на днешния ден. Защото времето, любовта и приятелството са всичко, което наистина можем да притежаваме на този свят."
Мартина Ламбова
Линк към цялото ревю: http://azcheta.com/edin-den-prez-dekemvri-djouzi-silver/

"„Един ден през декември“ звучи обещаващо за всеки, който носи в себе си романтична душа. Представяте си нещо захаросано, нали? Но сте на грешен път. Историята в книгата не е просто посветена на някой изпълнен със случки декемврийски ден, а на един конкретен ден, който ще бележи следващите години на главната гроиня Лори и те няма задължително да са изпълнени с щастие... "
Девора
Линк към цялото ревю: https://bibliotekata.wordpress.com/2018/12/19/edin-den-dekemvri/

"Тази история ще свали розовите ти очила с едно разлистване на страниците. Тя е истинска, емоционална, съкрушителна. Показва реалността, а не някаква захаросана, карамелизирана версия на живота. А реалността понякога не е никак приятна."
Анджелика Тодорова
Линк към цялото ревю: https://booksomnia.com/reviews/edin-den-prez-dekemvri/

 

ПРОЧЕТИ ОТКЪС

 

Линк към официалния сайт на Джоузи Силвър: http://www.josiesilver.com/

14,90 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 14,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Дата на издаване:
27.11.2018 г.
Формат:
14,5х21 см
Корица:
мека корица
Обем:
372 стр.
Тегло:
0,420 кг
ISBN:
978-619-157-274-8
Преводач:
Вихра Манова