Десет слепи срещи

  • Автор: Ашли Елстън

Времето по Коледа е само за горещ шоколад и за любимите хора. Но какво се случва, когато лудото ти семейство решава да излекува разбитото ти сърце, изпращайки те на десет слепи срещи? 

Софи няма търпение да прекара повече време насаме с приятеля си Грифин. Но когато разбира, че той иска малко почивка и свобода от връзката им, тя търси утеха в къщата на баба си и дядо си, където останалата част от голямото им семейство са се събрали за празника. Тогава баба ѝ измисля блестящ (или може би не) план – през следващите десет дни София ще отиде на десет слепи срещи с различни кандидати, избрани от нейните роднини. Сладката ѝ братовчедка Сара ще я изпрати на среща с атрактивен колежанин. Леля ѝ Патрис ще я запише за водеща роля в пиеса за Рождество Христово, а кавалерът ѝ едва ще стига до рамото ѝ. И ще има истинско ревящо бебе.

Когато Грифин се появява неочаквано и моли за втори шанс, Софи се чувства по-объркана от всякога. Защото може би тя е започнала да изпитва чувства към някой друг. 

Изглежда, това ще са най-лошите коледни празници. Или пък не? 

 

За книгата с три думи: ЗАБАВНА, ТРОГАТЕЛНА, РОМАНТИЧНА

 

ОТЗИВИ ОТ ЧИТАТЕЛИ:

„„Десет слепи срещи“ от Ашли Елстън е една от най-сладките и забавни тийн романтични книги, които съм чела! Вероятно на пръв поглед „Десет слепи срещи“ дава вид на обикновена тийн история за поредното разочаровано от любовта момиче. Но всъщност книгата е едно малко съкровище, което ни припомня кои са наистина важните неща по празниците – да имаме щастието да сме обградени от любимите ни хора, да се радваме на подкрепата и обичта на семейството, да споделяме поводите за радост и трудностите с верни приятели, да разполагаме със свободата да мечтаем и да чертаем планове за бъдещето, да посрещнем Нова година в компанията на сродната ни душа.“ - Христина Спасова
Линк към цялото ревю: http://hrisilandia.com

 

ВИДЕО РЕВЮТА:

Видео ревю на Вера Златева от "Kuky Bookie 14" (линк)

 

 

ПРОЧЕТИ ОТКЪС

 

Линк към официалния уебсайт на Ашли Елстън: www.ashleyelston.com

13,90 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 13,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Дата на издаване:
08.12.2020 г.
Формат:
13х20 см
Корица:
мека корица
Обем:
272 стр.
Тегло:
0,265 кг
ISBN:
978-619-157-353-0
Преводач:
Боряна Даракчиева