Десет истини и едно предизвикателство

  • Автор: Ашли Елстън

Очарователна романтична история, изпълнена със забавни недоразумения и топла семейна атмосфера.

Последната седмица преди завършването на гимназията е онова вълшебно време, когато вече няма усилено учене и изпити. Период, изпълнен с партита и нови запознанства и Оливия е повече от готова за него. Втора по успех във випуска и уверена в приема си в Луизианския университет, тя с нетърпение очаква да пристъпи в следващия етап от живота си.

Но когато едно неочаквано недоразумение, свързано с часовете по физическо възпитание, заплашва дип­ломирането ѝ, тя разполага само с една седмица, за да оправи нещата, без това да стане достояние на нейното огромно и доста любопитно семейство. Проблемът може да бъде решен чрез работа като доброволец в предстоящия местен голф турнир. Но тъй като майката на Оливия е инсталирала приложение за проследяване на телефона ѝ, това няма как да се случи, без тя да разбере, че дъщеря ѝ се намира на голф игрището вместо на всички партита по случай завършването. Освен ако Оливия не успее да убеди Великолепната четворка – нейните братовчеди и най-добри приятели Софи, Чарли и Уес, да разменят телефоните си с нея.

Естествено, част от голф играчите не са особено очаровани от неочакваната „страст“ на Оливия към играта. В допълнение, едно много симпатично момче, което не би трябвало да доближава, не спира да се изпречва на пътя ѝ. Но тя държи всичко под контрол! Има план и стриктен график! Нищо не може да се обърка... Или?

За книгата с три думи: ЗАБАВНА, ТРОГАТЕЛНА, РОМАНТИЧНА

 

ПРОЧЕТИ ОТКЪС

 

Линк към официалния уебсайт на Ашли Елстън: www.ashleyelston.com

15,90 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 15,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Дата на издаване:
16.06.2023 г.
Формат:
13х20 см
Корица:
мека корица
Обем:
268 стр.
Тегло:
0,265 кг
ISBN:
978-619-157-407-0
Преводач:
Мария Димитрова
Оригинално заглавие:
Ten Truths and a Dare