Червените магически свитъци (Най-древните проклятия, кн. 1)

  • Автор: Касандра Клеър

„Най-древните проклятия“ е нова поредица от света на ловците на сенки, която проследява приключенията на магьосника Магнус Бейн и ловеца на сенки Алек Лайтууд.

Всичко, което Магнус Бейн иска, е почивка – продължително пътешествие из Европа, заедно с Алек Лайтууд. Но когато двамата се установяват в Париж, стар приятел на Магнус пристига с новини за демонопоклоннически култ, наречен „Алената ръка“, който създава хаос по света. Култ, основан от самия Магнус преди години. Като шега.

Сега Магнус и Алек трябва да се надпреварват с времето, обикаляйки из Европа, за да открият неуловимия лидер на „Алената ръка“, преди да е причинил още повече щети. Сякаш не е достатъчно лошо, че почивката им е съсипана, но сега и демони ги спъват при всяка тяхна стъпка, и става още по-трудно да отличиш приятел от враг.

Докато намирането на отговори става все по-наложително, Магнус и Алек ще трябва да се доверят един на друг повече от всякога. Дори и това да означава да разкрият тайни, които и двамата пазят дълбоко в себе си... 

 

ОТЗИВИ ОТ ЧИТАТЕЛИ:

„Това е първата част от поредицата „Най-древните проклятия“, която се фокусира изцяло върху Магнус Бейн и Александър Лайтууд. Събитията се развиват между тези в „Град от стъкло“ и „Град на паднали ангели“. Помните ли пощенските картички, които Изи получи? Да, те са поместени в началото на тази книга.“ - Ива Иванова
Линк към цялото ревю: https://azcheta.com

 

ПРОЧЕТИ ОТКЪС

 

Линк към официалния уебсайт на Касандра Клеър: https://www.cassandraclare.com/

16,90 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 16,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Дата на издаване:
26.11.2020 г.
Формат:
14,5х21 см
Корица:
мека корица
Обем:
344 стр.
Тегло:
0,385 кг
ISBN:
978-619-157-352-3
Преводач:
Вера Паунова
Подобни продукти