Челюсти

  • Автор: Питър Бенчли

Гледали сте филма и смятате, че сте наясно със сюжета? Грешите. Прочетете книгата, за да се насладите на историята в пълния й блясък – с всички онези герои, интриги и ситуации, които не са намерили място в екранизацията на Стивън Спилбърг или пък са били променени до неузнаваемост.

Всяко лято малкото курортно градче Амити се превръща в истински рай за летовниците. Но дали и тази година ще е така? Готови ли са жителите и гостите на града за сблъсъка със заплахата, дошла от дълбините? Що за мрачни тайни се крият зад безупречната фасада на привидно сплотеното градско общество… и дали чудовищният Левиатан ще се окаже единственото зло, което трябва да сразят?

„Продуцентът се обърна към мен и ми заяви: „Филмът ще бъде стопроцентов приключенски трилър, с ясна и изчистена сюжетна линия, затова искаме да махнеш всичко излишно – любовната интрига, онези неща за мафията… С две думи – всичко, което усложнява действието“.
Тези от вас, които никога не са чели книгата и имат представа само от филма – ей, виждам ви как се мръщите и се питате: „Любовна интрига? Мафия? За какво говори той? Къде, по дяволите, е всичко това?“
Прочетете книгата, моля, и ще откриете сами.“ - ПИТЪР БЕНЧЛИ

 

ОТЗИВИ ОТ ЧИТАТЕЛИ:

„Челюсти” е силен трилър, който наглед се движи по границите на конфликта човек и природа, но повече следва разлома човек срещу човек." - Христо Блажев
Линк към цялото ревю: http://knigolandia.info/book-review/chelusti/

 

ВИДЕО РЕВЮ:

Видео ревю на Алекс от "Четат ли двама" (линк)


 

Линк към официалния уебсайт на Питър Бенчли: www.peterbenchley.com

14,90 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 14,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Дата на издаване:
10.12.2014 г.
Формат:
14,5х21 см
Корица:
мека корица
Обем:
312 стр.
Тегло:
0,360 кг
ISBN:
978-619-157-090-4
Преводач:
Адриан Лазаровски