Брилянтните

  • Автор: Маркъс Сейки

„История, каквато не сте чели досега.“ - Лий Чайлд

Наричат ги надарени, отклонения, абнорми или просто брилянтните - един процент от човешката популация, чиито необикновени дарби са довели света до невероятен научен и технологичен прогрес. Те могат да узнаят най-дълбоко заровените тайни на човек само като го погледнат, умеят да се придвижват невидими в тълпата, както и да сринат световните финансови пазари с един-единствен добре премерен удар.

Ник Купър е топ агент на тайна правителствена организация с неограничен бюджет, чиято основна задача е контрола и обезвреждането на опасни брилянтни. Самият Купър е надарен с уникалната способност да разчита езика на тялото и да предвижда ходовете на противниците си. Това го превръща в перфектния ловец – брилянтен, който преследва брилянтни.

Последната му мишена е терорист със смъртоносна дарба и гибелни амбиции, довел страната на прага на гражданска война със серия от кървави атентати. За да спре най-опасния престъпник в света, Купър ще трябва да се изправи лице в лице с истината за собствения си вид и да потъпче всичко, в което вярва.

„Интригуваща, забавна, провокативна и пряма. Сейки е създал един удивителен свят, в който се сблъскват политически интереси, предразсъдъци, морално двуличие, задкулисни машинации, репресии и революционни настроения. Какво повече мога да кажа? Брилянтна е.“ - Джилиан Флин

 

ОТЗИВИ ОТ ЧИТАТЕЛИ:

„Брилянтните“ от Маркъс Сейки е четиво, което освен с интригуващото си действие ще ви привлече и с поводи за размисъл." - Ася Ангелова
Линк към цялото ревю: http://azcheta.com/brilyantnite-markas-seyki/

 

ВИДЕО РЕВЮ: 

Видео ревю на Стан от "Книжната вселена": (линк)

 

Линк към официалния уебсайт на Маркъс Сейки: http://marcussakey.com/

16,90 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 16,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Дата на издаване:
13.02.2018 г.
Формат:
14,5х21 см
Корица:
мека корица
Обем:
448 стр.
Тегло:
0,500 кг
ISBN:
978-619-157-218-2
Преводач:
Вера Паунова