Споделеният апартамент

  • Автор: Бет О'Лиъри

Може ли истинската любов да разцъфне при най-необичайни обстоятелства?

Тифи Мур и Леон Туоми имат проблеми, които трябва да бъдат разрешени, и то бързо.
Зарязана от приятеля си, Тифи спешно се нуждае от ново жилище. Но с минимална заплата в малко издателство, вероятността да попадне на приличен апартамент с нисък наем в Лондон клони към нулата.
Леон работи нощем в хоспис и спестява пари, за да плаща на адвоката, когото е наел да помогне на несправедливо осъдения му брат.
Решението на техните проблеми? Да споделят едно легло…
Приятелите им мислят, че са луди, но според тях това е перфектното решение – Леон ще обитава едностайния апартамент, докато Тифи е на работа през деня, а тя ще използва жилището през останалото време.
Когато необичайната уговорка между двамата става реалност, те започват да общуват помежду си чрез бележки, които си оставят из целия апартамент.
Докато един ден съвсем неочаквано се срещат…

„Сърдечна и очарователна любовна история, идеална за почитателите на романтичните комедии.“ - КЪРКЪС РИВЮС

 

ОТЗИВИ ОТ ЧИТАТЕЛИ:

"„Споделеният апартамент“ е като рецепта за добър любовен роман – има си двойка симпатични образи, които не може да не харесаш, преплетени сюжетни линии, които вълнуват еднакво силно, гарнирана е с много приятно чувство за хумор и значителна доза оригиналност за разкош. Беше истинско удоволствие да я чета, защото едновременно успяваше да ме трогне до сълзи и да ме разсмее, а най-ценното е, че след като я затвориш, у теб остава онова сладко чувство, че си завършил чудесна книга." - Христина Тодорова
Линк към цялото ревю: http://hrisilandia.com

"„Споделеният апартамент“ е изпълнена с доброта. Героите ѝ показват каква ценност е да си състрадателен, мил и нежен, колко е важно да проявяваш разбиране и търпение към чуждата слабост, независимо какъв е изворът ѝ, и в крайна сметка как трудният избор да дадеш или да не дадеш втори шанс на някого може да се окаже животоспасяващ и в двата случая. Романът е топъл и уютен и с лекота те приютява сред страниците си именно заради тези си качества. Вярвам, че е същинско бижу, в което много от вас ще се влюбят, и го препоръчвам на нуждаещите се от доза обнадеждаваща романтика." - Габриела Кожухарова
Линк към цялото ревю: https://azcheta.com

 

ВИДЕО РЕВЮТА:

Видео ревю на Вили от VN Reads (линк)

 

ПРОЧЕТИ ОТКЪС

  

Линк към официалния уебсайт нa "Споделеният апартамент": https://www.theflatshare.co.uk/

14,90 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 14,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Дата на издаване:
30.04.2019 г.
Формат:
14,5х21 см
Корица:
мека корица
Обем:
388 стр.
Тегло:
0,370 кг
ISBN:
978-619-157-304-2
Преводач:
Вихра Манова