Огън на леда

  • Автор: Мариана Запата

Eдна двойка ще възпламени ледената пързалка...

Джасмин е на двайсет и шест години и времето ѝ като професионална състезателка по фигурно пързаляне изтича. След безброй счупени кости, нарушени обещания и огромни жертви в името на спорта, тя все още не е постигнала мечтата си – да покори върха.
Но тогава получава предложение, което се случва веднъж в живота. За голяма нейна изненада то идва от арогантния идиот, с когото е в тиха война през последните десет години. Иван Луков е неин съперник на леда и извън него, но да бъде негова партньорка през следващата една година, може да се окаже последната ѝ възможност да сбъдне мечтата си.
Докато двамата се учат да бъдат партньори на леда и си разменят хапливи коментари, Иван разкрива непозната страна от характера си. И на Джасмин може да ѝ се наложи да преосмисли всичко, в което е вярвала...
Включително отношението си към Иван Луков.

История за любов, но и за цената на победата в света на професионалния спорт. И за това какво се случва зад кулисите на блясъка и успеха, които виждат обикновените зрители.

РОМАНЪТ Е ФИНАЛИСТ В КАТЕГОРИЯ „РОМАНТИКА“ В GOODREADS CHOICE AWARDS 2018

 

ОТЗИВИ ОТ ЧИТАТЕЛИ:

„Огън на леда“ от Мариана Запата е от онези книги, за които си мислиш, че знаеш всичко, а всъщност накрая те учат на толкова много и ти стават любими по ред причини. Авторката бяга от клишето и рискува, като пречупва уж познат сюжет (не знам дали сте гледали „Кънки с остър връх“) и го превръща в завладяваща и вдъхновяваща история за големите победи в живота, за любовта като най-големия трофей, който може да отнесем вкъщи, за чувството да изкачиш върха – в личен и в професионален план." - Христина Тодорова
Линк към цялото ревю: http://hrisilandia.com

 

ПРОЧЕТИ ОТКЪС

 

Линк към официалния уебсайт на Мариана Запата: https://www.marianazapata.com/

15,90 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 15,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Дата на издаване:
16.04.2019 г.
Формат:
14,5х21 см
Корица:
меки
Обем:
428
Тегло:
0,440 кг
ISBN:
978-619-157-300-4
Преводач:
Боряна Даракчиева