Най-доброто в теб

  • Автор: Колийн Хувър

ОЧАКВАЙТЕ НА 21 АВГУСТ

“Най-доброто в теб” е най-новият роман на Колийн Хувър. С него тя прави рязък завой от обичайните си сюжети. Обикновено проследява пътя на двама души до така желания щастлив край, но сега авторката е решила да покаже какво се случва след него."

„Проблемът е, че не е задължително любовта и щастието да вървят заедно. Едното може да съществува без другото.“

Kуин и Греъм се срещат при необичайни обстоятелства, а искрата на привличането пламва мигновено. Любовта им избуява и разцъфва, но дали е достатъчно издръжлива? Години по-късно, когато животът е поставил пред тях неочакван проблем, двамата са се отдалечили, а пропастта помежду им продължава да расте. Съвършената им любов е подложена на изпитание от несъвършения им брак. Спомените, грешките и тайните, които са натрупали през годините, са на път да ги разделят. Едничкото, което е в състояние да спаси брака им, е същото, което би могло да направи разрива му непоправим.

В какво се превръща любовта, когато е позагубила блясъка на новостта си, когато и двамата сте свикнали един с друг и сте забравили някогашните обещания и силата на чувствата си?

Възможно ли е една огромна любов със съвършено начало да оцелее цял един живот между двама несъвършени хора?

Колийн Хувър публикува първия си роман през януари 2012 г. От тогава всичките ѝ произведения оглавяват класациите на „Ню Йорк Таймс“ и се превръщат в международни бестселъри, преведени на повече от 15 езика. Три поредни години (през 2015 г., 2016 г. и 2017 г.) нейни книги печелят първо място в категория „Романтика“ на Goodreads Choice Awards.

 

ОТЗИВИ ОТ ЧИТАТЕЛИ:

"Забелязала съм, че всеки почитател на Колийн Хувър си има свой личен фаворит сред книгите й, според който „измерва“ всяка следваща нейна история. Е, в моите очи „Най-доброто в теб“ е най-доброто, което Колийн е писала до момента.  Дали това е вашата книга – не знам, дали я препоръчвам – о, да!" - Христина Спасова
Линк към цялото ревю: http://hrisilandia.com/2018/08/09/

"Това е една от най-силните книги на Хувър, която разглежда и акцентира върху две теми – тази за брака и проблема, с който се борят Куин и Греъм. Тежка история, в която горчивината бива смекчена от началото на любовта. Ако сте женени, тази книга със сигурност ще ви накара да се замислите. А лично аз вече знам какъв подарък ще взема за годишнината от сватбата ни, която наближава и е точно през август." - Преслава Колева
Линк към цялото ревю: http://ibis.bg/-nai-dobroto-v-teb

  

ПРОЧЕТИ ОТКЪС

 

Линк към официалния уебсайт на Колийн Хувър: www.colleenhoover.com

12,90 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 12,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Дата на издаване:
21.08.2018 г.
Формат:
14,5х21 см
Корица:
мека корица
Обем:
252 стр.
ISBN:
978-619-157-248-9
Преводач:
Вера Паунова