• Начало »
  • Новини »
  • “До всички момчета, които съм обичала” – в главната роля Лана Кондор

“До всички момчета, които съм обичала” – в главната роля Лана Кондор

30 юни 2018
“До всички момчета, които съм обичала” – в главната роля Лана Кондор

Очаквайте на 17 август по Netflix премиерата на “До всички момчета, които съм обичала”, по едноименния роман на Джени Хан.

Помните ли коя беше първата ви любов? Повечето хора могат да разкажат за това как са писали името на своята тръпка в тетрадката си или са молили общ приятел да предаде тяхното обяснения в любов. Но за Лара Джийн разкритието кога харесва не минава така гладко, както се е надявала. Когато някой праща любовните ѝ писма до всички нейни бивши тръпки, това прави ситуацията наистина много неловка.

Мнозина ще разпознаят Лана Кондор, в ролята на Лара Джийн, като Джубилейшън Лий / Джубилий от филма “X-Мен: Апокалипсис”.  Лана е развълнувана от възможността да изиграе Лара Джийн и се надява, че зрителите ще разберат посланието на филма за това, че всеки заслужава любов. Ето какво още споделя тя в интервю за Teen Vogue:

"Мисля, че всички тийнейджъри поне веднъж в живота си са си фантазирали за привидно недостижимата си тръпка. Вярвам, че всички сме минали по пътя на съмненията и стеснението, които идват независимо дали сме заговорили човека, който харесваме, за да го опознаем по-добре. Това е страхът от отблъскване. Лара Джийн изпитва тези универсални страхове и в крайна сметка научава, че хората ще я харесат, ако просто бъде себе си."

"Също като Лара Джийн, аз съм средната от три сестри, което улесни задачата ми да установя връзка с това как се чувства главната героиня по отношение на семейството си и света, който я заобикаля.” – споделя режисьорката Сюзан Джонсън пред Teen Vogue. – "Тя е оптимист с богато въображение, но също така малко наивна. Много харесвам това колко закрилнически се отнася към приятелите и семейството си. Както и че излива всичко на хартия и винаги прави списъци."

 

Линк към трейлъра на филма: https://www.youtube.com/watch?v=mTLc_RzqaJc

Акцентите на издателство „Ибис“ за Коледния панаир на книгата

Декември месец за нас, а и за всички читатели, се превръща в най-книжното време от годината. Наред с това Коледа е съвсем близо и освен себе си може да зарадвате и близките си с подарък – книга. За да направим търсенето ви по-лесно, сме подготвили списък с насоки за книгите, излезли през последните месеци под логото на „Ибис“.

прочети още
Интервю с К. А. Тъкър за романа ѝ „Забравена истина” и предизвикателствата да си писател

Въпросите зададоха: Христина (Hrisilandia) – http://hrisilandia.com/ Теодора (The Bilingual Reader) - https://thebilingualreader1.blogspot.com/ Силвия (My Book are my world) – https://mybooksaremyworldblog.wordpress.com/

прочети още
Заглавията, които може да очаквате от нас през ноември

През ноември сме подготвили куп невероятни истории за вас и зас - от чудесни YA заглавия до вълнуващ коледен роман.

прочети още
Защо си струва да прочетем „Чудото на микронутриентите“?

Книжарниците са пълни с книги за здравословно хранене. А най-парадоксалното е, че ако в една част от тях се опитват да ни убедят колко полезна е дадена храна, то в останалата част въпросната храна напълно се отрича. За обикновения човек е много трудно да се ориентира в целия този хаос от теории за здравословно хранене.

прочети още
Новите заглавия през октомври

Ето кои са заглавията, които може да очаквате през октомври от нас!

прочети още
Интервю с К. А. Тъкър за романа ѝ „Забравена истина”

Авторката Лора Кей интервюира К. А. Тъкър за романа ѝ „Забравена истина” Лора, „Happy Ever After“: Имах изключителната възможност да прочета предварително „Забравена истина” и бях невероятно впечатлена не само като читател, но и като писател. И така, първото, което искам да узная, е дали първо ти хрумна историята на Джеси, или на Уотър, или и на двамата едновременно?

прочети още
Небе в дълбините - ревю

Клановете аска и рики се срещат на бойното поле на всеки пет години по волята на техните богове, откакто се помнят. След загубата на толкова много близки на сърцата им хора и у двете племена омразата е проникнала толкова дълбоко, че трудно може да бъде изличена.

прочети още
Интервю с Джени Хан, авторката на „До всички момчета, които съм обичала” (сега и филм по „Нетфликс”)

На 17 август „Нетфликс” пусна филмовата адаптация на книгата „До всички момчета, които съм обичала” от Джени Хан. Популярният тийнейджърски роман спечели сърцата на читателите с историята на шестнайсетгодишната Лара Джийн, чиито любовни писма, които никога не са били писани, за да бъдат прочетени от тези, за които са адресирани, необяснимо биват разпратени. Следват забавни и мили моменти, предизвикани от тази каша.

прочети още
Интервю с Колийн Хувър за „Най-доброто в теб”

Вилма, „Happy Ever After“: Откъде се роди идеята за „Най-доброто в теб”? Колийн Хувър: Тъкмо бях приключила романа „Without Merit”, който определено е YA. Главният герой е само на седемнайсет, така че исках да напиша нещо за възрастни в следващата си книга. Избрах да пиша за женена двойка, защото никога преди това не бях изследвала подобна тема. Когато обмислях книгата, се вдъхнових от нещо в брака на сестра ми, което играе огромна роля в историята на Греъм и Куин. Няма да издам повече, за да не разваля изненадата.

прочети още
“Най-доброто в теб” - ревю

„Мисля, че това е разликата между браковете, които оцеляват, и онези, които не оцеляват. Някои хора мислят, че фокусът на един брак трябва да бъдат неговите съвършени дни. Обичат с всичка сила, докато нещата вървят добре. Но ако човек дава всичко от себе си в добрите времена, надявайки се, че лошите никога няма да настъпят, възможно е да се окаже, че не разполага с достатъчно ресурси или енергия, за да издържи моментите от пета степен.“

прочети още