• Начало »
  • Новини »
  • “До всички момчета, които съм обичала” – в главната роля Лана Кондор

“До всички момчета, които съм обичала” – в главната роля Лана Кондор

30 юни 2018
“До всички момчета, които съм обичала” – в главната роля Лана Кондор

Очаквайте на 17 август по Netflix премиерата на “До всички момчета, които съм обичала”, по едноименния роман на Джени Хан.

Помните ли коя беше първата ви любов? Повечето хора могат да разкажат за това как са писали името на своята тръпка в тетрадката си или са молили общ приятел да предаде тяхното обяснения в любов. Но за Лара Джийн разкритието кога харесва не минава така гладко, както се е надявала. Когато някой праща любовните ѝ писма до всички нейни бивши тръпки, това прави ситуацията наистина много неловка.

Мнозина ще разпознаят Лана Кондор, в ролята на Лара Джийн, като Джубилейшън Лий / Джубилий от филма “X-Мен: Апокалипсис”.  Лана е развълнувана от възможността да изиграе Лара Джийн и се надява, че зрителите ще разберат посланието на филма за това, че всеки заслужава любов. Ето какво още споделя тя в интервю за Teen Vogue:

"Мисля, че всички тийнейджъри поне веднъж в живота си са си фантазирали за привидно недостижимата си тръпка. Вярвам, че всички сме минали по пътя на съмненията и стеснението, които идват независимо дали сме заговорили човека, който харесваме, за да го опознаем по-добре. Това е страхът от отблъскване. Лара Джийн изпитва тези универсални страхове и в крайна сметка научава, че хората ще я харесат, ако просто бъде себе си."

"Също като Лара Джийн, аз съм средната от три сестри, което улесни задачата ми да установя връзка с това как се чувства главната героиня по отношение на семейството си и света, който я заобикаля.” – споделя режисьорката Сюзан Джонсън пред Teen Vogue. – "Тя е оптимист с богато въображение, но също така малко наивна. Много харесвам това колко закрилнически се отнася към приятелите и семейството си. Както и че излива всичко на хартия и винаги прави списъци."

 

Линк към трейлъра на филма: https://www.youtube.com/watch?v=mTLc_RzqaJc

“Най-доброто в теб” - ревю

„Мисля, че това е разликата между браковете, които оцеляват, и онези, които не оцеляват. Някои хора мислят, че фокусът на един брак трябва да бъдат неговите съвършени дни. Обичат с всичка сила, докато нещата вървят добре. Но ако човек дава всичко от себе си в добрите времена, надявайки се, че лошите никога няма да настъпят, възможно е да се окаже, че не разполага с достатъчно ресурси или енергия, за да издържи моментите от пета степен.“

прочети още